Het Alkmaars college stelt €85.000 beschikbaar aan de stichting Dorpshuis Graft voor een eigen dorpshuis. Hiervan is €40.000 voor het deels slopen van de gymzaal en €45.000 voor het bouw- en woonrijp van het perceel Grafterbaan 31.

Het college neemt hiermee het voornemen over van het voormalige gemeentebestuur van Graft-De Rijp. Die gemeente zou de werkzaamheden verzorgen, maar omdat op de bestaande fundering wordt gebouwd en delen worden hergebruikt, is uit praktisch oogpunt bepaald dat de stichting hiervoor zou gaan zorgen.

Het initiatief voor een eigen dorpshuis ‘op Graft’ vindt brede steun in de gemeenschap en er zijn veel vrijwilligers betrokken.

De gymzaal is inmiddels in gebruik gegeven aan de stichting Dorpshuis Graft en er is een concept erfpachtovereenkomst. De stichting wil graag zekerheid over vergoeding alvorens het tekent en het heeft ook een getekende overeenkomst nodig om voor subsidie van derden in aanmerking te komen. Het college komt hier nu aan tegemoet.

Pin It
Bekeken: 3892x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/