Woensdag 6 april start de derde cursus ‘Ik train mijn stad’ van Alkmaar Sport, een cursus waarin jongeren tussen de 14 en 17 jaar worden opgeleid tot Citytrainers. Citytrainers worden ingezet in wijken of bij hun sportvereniging om sportieve activiteiten te organiseren en leveren een belangrijke bijdrage aan het sportieve karakter van de gemeente Alkmaar. Aanmelden is nu mogelijk.

Citytrainers 'to be' volgen lessen en doen praktijkervaring bij een sportief evenement. Na afronding van de cursus worden ze betrokken bij de organisatie van lokale activiteiten.

Alkmaar Sport zet in op de ontwikkeling van sportieve activiteiten en wil inwoners betrekken bij activiteiten in hun wijk. Daarom wil het enthousiaste jongeren benaderen die tussen de 14 en 21 jaar oud zijn en goede ideeën hebben over sportieve activiteiten.

Op 6 april gaat de nieuwe Citytrainer cursus van start. Jongeren die interesse hebben om deel te nemen kunnen contact opnemen met de projectleider Mirjam van der Welle. Meer informatie over de cursus en over aanmelden op alkmaarsport.nl/citytrainer.

Pin It
Bekeken: 3848x
https://ee.itk.ac.id/data/