In de volgdienst van de politie Alkmaar-Duinstreek is inmiddels een update wat betreft de melding van een minderjarig meisje dat was bedreigd door een minderjarige jongen. Het meisje heeft aangegeven om geen aangifte te doen van de bedreiging. Agent Kees heeft besloten dat er niet meer gezocht hoeft te worden naar de minderjarige jongen. 

Nummers 12-02 en de 12-13 kregen een melding vanaf de Picassolaan voor een gezondheidsprobleem. Beiden kregen toestemming van het Operationeel Centrum, oftewel de meldkamer, om optische-geluidssignalen te gebruiken. Een ambulance ging tevens met spoed onderweg. Ter plaatse bleek de politie niet nodig: het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de betrokkene. De collega's werden kort daarna inmiddels weggeroepen voor een melding in de Huiswaard. Hierover later meer, aldus de berichtgeving op Facebook.

Ondertussen kwam er ook een melding vanuit Egmond aan Zee van een bewoonster die overstuur was. Ze vertelde de meldkamer dat een buurman bij haar aan de deur was gekomen om te vragen of ze haar muziek zachter wilde zetten, terwijl ze geen muziek aan had staan. De buurman zou bovendien hebben gedreigd ‘om haar af te maken’.
De melding werd uitgegeven aan de 12-03 (noodhulpvoertuig voor de gemeente Bergen). De 12-12 (motorrijder) werd door de meldkamer meegestuurd voor mogelijke ondersteuning.

Het RTIC (Real Time Intelligent Centre), wat een onderdeel is van de meldkamer, heeft gelijk de politiesystemen doorzocht. Het bleek om een langlopend burenconflict te gaan, waarbij zij elkaar zwart maken. Na buurtonderzoek door de 12-03 was de zaak hen duidelijk: van mondelinge bedreiging was vandaag geen sprake. Mogelijk wordt de geluidsoverlast veroorzaakt door de automatische afzuiginstallatie in de woningen. De agenten hebben de meldster en de buurman geadviseerd om hun klachten te melden bij de woningbouwvereniging.

Pin It
Bekeken: 3935x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/