Alkmaar, 19 juni 2012. Maar liefst 32 ramen sneuvelden maandagavond bij het politiebureau op het Mallegatsplein in Alkmaar. Een om 18.00 uur heengezonden arrestant was het blijkbaar niet helemaal eens met de gang van zaken en besloot rond 21.00 uur terug te komen en zijn woede te stillen op de ramen van het politiebureau. Ondanks de aanwezigheid van een camera kon hij enige tijd zijn gang gaan, getuigen spreken over een aaneengesloten periode van tien minuten lawaai en glasgerinkel. Pas na 32 vernielde ramen werd hij tegengehouden, opgepakt en weer in de cel gezet. Meerdere glaszetters zijn een aantal uren bezig geweest om de ergste schade provisorisch te herstellen. Dinsdag gaan ze beginnen aan het echte herstelwerk.

[UPDATE] Het gaat om een 27-jarige man die boos was omdat er geen hulpverlening beschikbaar was. De totale schade ligt tussen de 15.000 en 20.000 euro.

 

Pin It
Bekeken: 2413x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/