Het beweeg- en leefstijlprogramma Swimming Obese kent al diverse succesvolle edities in zwembad de Hoornse Vaart in Alkmaar. Vanaf maandag 11 april start een nieuwe ronde van 12 weken, in samenwerking met vitaliteitscoach Anouk Kroone. Op donderdag 31 maart wordt een informatiebijeenkomst gehouden.

Het programma is in eerste instantie gericht op volwassenen. De kosten hangen van hoeveel de zorgverzekering vergoedt. De voorlichtingsbijeenkomst in de Hoornse Vaart is vrijblijvend.

Echtpaar De Leeuw is erg enthousiast over Swimming Obese. Mevrouw De Leeuw: “Mijn conditie gaat vooruit. Ik kan dingen beter. Het is ook niet alleen gewoon baantjes zwemmen, maar we doen allemaal opdrachten.”

“We zijn 1,5 jaar geleden getrouwd en hebben elkaar 30 jaar beloofd," vervolgt mevrouw De Leeuw. Het echtpaar heeft zo ook veel steun aan elkaar. "Als je niets doet roep je onheil op je af. Kwaaltjes gerelateerd aan de kilo’s. We wilden de risico’s op diabetes of andere nare ziektes voor zijn.”

Gedurende twaalf weken worden deelnemers intensief begeleid op het gebied van bewegen en gezonde voeding, zowel individueel als in groepsverband, in het water en ‘op het land’.

De voorlichtingsbijeenkomst vindt plaatst op donderdag 31 maart van 19.00 tot 20.00 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan bij de receptie van het zwembad via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie via Anouk Kroone (06-523920390.

Pin It
Bekeken: 3783x
https://ee.itk.ac.id/data/