Dinsdag 12 april organiseert Tenniscentrum Daalmeer in samenwerking met Alkmaar Sport een open ochtend voor de Alkmaarse 50+’ers. Van 10.00 tot 12.00 uur zijn zij welkom om het complex eens van binnen te bekijken. Uiteraard kan ook een potje getennist worden, eventueel onder begeleiding van een ervaren docent. De organisatoren van de ochtend willen te weten komen of er interesse is in speciale 50+uren, waar tennissers op het eigen niveau wekelijks een uurtje kunnen sporten.

Eind 2015 heropende TC Daalmeer haar deuren, na een periode van herbouw na een verwoestende brand. Het nieuwe complex wordt goed bezocht door jong en oud, maar er zijn voldoende faciliteiten om nog meer tennissers een gezellige en sportieve activiteit te bezorgen. Tijdens de open ochtend is iedereen welkom die het complex wel eens nader wil bekijken of lekker een potje wil tennissen. De afdeling Ouderensport van Alkmaar Sport zal aanwezig zijn om te inventariseren of er behoefte is onder de aanwezigen om in het najaar wekelijks een uurtje gezamenlijk te sporten. Naar behoefte zullen vervolgens tennisgroepjes worden  samengesteld. Ook de sporter die geen tennismaatje heeft is dus van harte welkom om langs te komen of zich aan te melden.

Voor meer informatie over deze activiteit is de afdeling Ouderensport van Alkmaar Sport bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-548929.

Pin It
Bekeken: 4769x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/