Zondag 20 maart wordt in De Rijp de vierde editie van het ReMix korenfestival gehouden. Het festival wordt georganiseerd door Popkoor ReMix uit De Rijp, een kleine maar enthousiaste groep die heeft laten zien dat ze een professioneel evenement kunnen neerzetten.

Koren uit alle richtingen en streken kunnen zich aanmelden en het festival wordt elk jaar weer druk bezocht. Dit jaar zijn er in totaal negentien koren te zien. Ieder koor geeft een optreden van 20 minuten.

Deelnemers aan het festival krijgen de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met andere koren. Tevens geeft het natuurlijk de kans om hun eigen repertoire aan een enthousiast publiek te laten horen. Het festival vindt plaats in hotel de Rijper Eilanden aan de Zuiddijk 2 in De Rijp. Het festival duurt van 10.30 tot 18.15 uur en de entree voor bezoekers is 2,50 euro. Meer informatie is te vinden op www.popkoor-remix.nl. (foto: archief graftderijpinbeeld.nl)

 

 

Pin It
Bekeken: 4737x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/