Ruim 9200 klussen werden er in Nederland gedaan in het kader van NLdoet. Eén daarvan werd zaterdag uitgevoerd bij zwembad De Bever in Sint Pancras.

De klusjes in het buitenbad bestonden, onder meer, uit het reinigen van de goten, en bladeren en andere rommel uit de perken halen. Ook zijn er bij het kinderbadje rubberen tegels neergelegd en is het grote grasveld gemaaid.

De toezicht-toren is uitgeruimd, schoongemaakt en weer ingericht voor een mooie zomer. Alle barkrukken en -tafels voor buiten zijn geschuurd en opnieuw in de olie gezet. Het gras is voor het eerst gemaaid en de Smikkelboeg is voorzien van een nieuwe verflaag.

Het team van de Bever is heel erg blij, want met de hulp van Betty Blocks, de tuinploeg en de Waaier is er veel werk verzet. De opening van het buitenbad staat gepland voor 25 april en het team van heeft alweer de nodige feestelijkheden in voorbereiding.

Pin It
Bekeken: 3347x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/