In juni, juli en augustus gaat TAQA Theater De Vest naar buiten en programmeert op het Canadaplein in Alkmaar een afwisselend programma voor jong en oud. Acht weekenden lang kun je tijdens Zomer op het Plein genieten van soul, world/rap, kleinkunst, cabaret, het Groot Alkmaars Dictee en het Rabo Juniorplein.

Op staan zaterdagavonden worden luisterconcerten met kleinkunst & aanstormend talent gepland. Kirsten van Teijn, Beatrice van der Poel en Elke Vierveijzer gaan de bühne op. Op zondagmiddagen worden sta-concerten en straattheater gepresenteerd met in ieder geval Gospel Sessions en Beans & Fatback.

Tijdens de 11e Talentstage gaan studenten van het Conservatorium Haarlem via een intensief traject een plek op het podium verdienen. Ali B. & Brownie Dutch zullen studenten selecteren en begeleiden en op 26 juni met hen optreden.

Op drie zondag 5, 12 en 19 juni biedt Zomer in De Mare op het Europaplein nationaal en internationaal straat- en circustheater voor alle leeftijden. Dit programma komt tot stand in samenwerking met Winkelcentrum De Mare en Stichting BAM. Meer informatie op zomerophetplein.nl en Facebook.

Pin It
Bekeken: 7131x
https://ee.itk.ac.id/data/