Jong talent van Oberon speelt zaterdag 9 april in TAQA Theater De Vest de High School Musical, een vrolijk en onderhoudend verhaal, waar het theatergezelschap zijn eigen draai aan heeft gegeven.

High School musical vertelt het verhaal van Jordan en Gabriëlla. Zij ontmoeten elkaar tijdens een skivakantie en het lijkt liefde op het eerste gezicht. Maar als ze elkaar weer op school onverwachts tegenkomen, blijken ze tot een andere ‘groep’ te behoren. Jordan is de populaire aanvoerder van het basketbalteam, Gabriëlla blijft liever op de achtergrond.

Toch trekken Jordan en Gabriëlla, tegen alle ongeschreven wetten van East High in, naar elkaar toe en doen stilletjes auditie voor de wintermusical. Als hun vrienden hier achter komen, breekt de hel los. Deze musical is gemaakt naar de film die in 2006 op de Nederlandse televisie kwam en mateloos populair was.

Op oberontheater.nl is onder ‘Producties’ een trailer te zien, gemaakt door Bart van Heerwaarden, één van de leden. Aanvang is 20:15 uur, kaarten van €17,50 zijn verkrijgbaar via de website van Oberon en De Vest.

Pin It
Bekeken: 3904x
https://ee.itk.ac.id/data/