Alkmaar Centraal

Vrijdag 18 maart om 10:00 uur viert Costes de opening van een nieuwe boutique aan de Langestraat 43. De eersten krijgen een giftcard van €20 en de hele dag worden in de binnenstad giftcards van €10 vergeven. Daarnaast trakteert Costes iedereen bij een aankoop op een exclusieve canvas tas én een Costes notitieboek. In de nieuwe winkel zijn hapjes en een drankje.

Costes speelt in op de huidige vraag van de modebewuste vrouw die kwaliteit en service waardeert. In toegankelijke boutique-sfeer zijn de onderscheidende collecties van Costes te vinden, zoals City Chic, Rebel Luxe, Uptown Glam en Casual Mix.

In het interieur is de verfijnde afwerking terug te vinden in het materiaalgebruik en presentatie. De eerste boutique opende in augustus 2013 aan de Oudegracht in Utrecht. Inmiddels zijn de Costes boutiques verspreid over hele land. Tegelijkertijd met de opening van de Alkmaarse vestiging start ook een boutique op het Gelderlandplein in Amsterdam. Vrijdag 8 april opent Costes de deuren in Hoofddorp. 

Meer informatie op costesfashion.com.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl