Alkmaar Centraal

Het West-Fries lezen is een pittige aangelegenheid, maar het horen spreken roept een golf van herkenning op. Trijnie Bakker, actief bij het West-Fries genootschap, komt op dinsdag 29 maart naar Bibliotheek Kennemerwaard locatie Alkmaar Centrum voor een West-Friese editie van Dag en Dauw. De luchtige anekdotes, gedichtjes (roimpies) en verhaaltjes worden afgewisseld met een muzikaal spel: Swingo. Daarmee zijn ook leuke prijsjes te winnen.

Dag en Dauw is voor veel ouderen in de regio een begrip. Sinds een jaar bruisen de dinsdagochtenden bij Artiance en Bibliotheek Kennemerwaard van de activiteiten voor en door senioren. Een vrijwillig programmateam organiseert twee keer per jaar een gezellige, uitdagende, creatieve en bijzondere evenementen, waarbij sociale ontmoeting centraal staat. Van 2 februari tot en met 19 april zijn senioren iedere dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur van harte welkom.

De toegang voor Dag en Dauw bedraagt € 5,- per persoon per ochtend. Het volledige programma is te vinden in de digitale agenda’s van www.bibliotheekkennemerwaard.nl en www.artiance.nl. Kaarten zijn te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via (072) 540 43 35.

Dag en Dauw vindt plaats aan het Canadaplein in Alkmaar. Deelnemers die niet in de gelegenheid zijn vervoer te regelen kunnen tegen een kleine vergoeding door de vrijwilligers gehaald en gebracht worden. Neem voor de mogelijkheden contact op met: Ria de Ridder, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-23188948.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl