Alkmaar Centraal

De gratis cabaretvoorstelling van Leon van der Zanden voor ontslagen V&D medewerkers komt, vanwege het succes op 8 maart in het Parktheater in Eindhoven, op 22 maart naar theater DeLaMar in Amsterdam. Natuurlijk zijn ook V&D’ers van het Alkmaarse filiaal uitgenodigd. Reserveren kan via delamar.nl/vend.

Het initiatief komt van Miranda Leenders uit Gemert. Zij werd na 23 jaar, samen met duizenden collega’s op straat gezet. “Het was een raar afscheid. De meesten zijn gewoon naar huis gegaan en dat was het dan”, aldus Miranda. De voorstelling, mede mogelijk gemaakt door Start Foundation, geeft kans op een leuke afsluiting.

Miranda benaderde cabaretier Van der Zanden twee weken geleden via Facebook met de vraag of hij gratis voor een zaal met ontslagen V&D medewerkers wilde spelen. Hij zei meteen ja en heeft van zijn voorstelling SUPERGEWOON een speciale V&D versie gemaakt: ‘Leon’s grote Prijzencircus’.

Duizenden oud-medewerkers uit het hele land hebben zich bij Miranda Leenders gemeld. “Ik was even bang om oud-collega’s teleur. Nu andere theaters meewerken is dat opgelost”, zegt ze. Ze beheert ook een speciale Facebookgroep. “Daar blijven we op de hoogte van elkaars verhalen, sollicitatiepogingen en tips”.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl