Alkmaar Centraal

Vrijdag 25 maart start het kaasmarktseizoen in Alkmaar. Elke vrijdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur wordt op het Waagplein ruim 30.000 kilo kaas op traditionele wijze verhandeld. Nieuw dit jaar is de verlenging van het seizoen tot eind september.

Maan van Steenwinkel, winnares van 6e The Voice of Holland, opent het kaasmarktseizoen 2016 op traditionele wijze door om klokslag 10.00 uur de bel te luiden, hét teken dat het kaasmarktseizoen kan beginnen. Natuurlijk betekent dat ook de start van de kaasmarkt op die dag.

Muziek is haar grote passie. De in Bergen wonende Maan zingt, danst, speelt piano en toneel. Na het gymnasium nam ze een tussenjaar om zich volledig op de muziek te storten. En met succes: eind januari werd ze 'The Voice'.

“Voldoende aanleiding om Maan de eer te gunnen het kaasmarktseizoen 2016 officieel te laten openen. Op haar zijn we ook in Alkmaar oprecht trots! De enthousiaste reactie van Maan op de uitnodiging laat zien dat de kaasmarkt ook voor jongeren aantrekkelijk is om te bezoeken.”: aldus wethouder ‘Kaas’ Victor Kloos.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl