Zondag vond derde voorronde van de Pokercompetitie Alkmaar in Sportcafé Overstad plaats. Na winst in de eerste ronde was het opnieuw Patrick Evers die alle chips verzamelde. Hij won een all-in tegen Terry Kroone met twee paar na er eerder minder goed voor gestaan te hebben. Derde werd nieuwkomer Marcel van Wijk.

In het (voorlopige) klassement gaat Patrick Evers nu met afstand aan kop richting de finale in juni. Tweede staat nog steeds Anja Temming, winnares van de tweede voorronde, ondanks dat het deze keer minder meezat. Terry Kroone stijgt met stip naar de derde plaats.

De Alkmaarse pokercompetitie wordt iedere derde zondag van de maand gespeeld. Er zijn vijf voorronden en de finale vindt plaats in juni. Spelers verzamelen aan de hand van hun klassering punten. Die worden voor de finale omgezet in chips en bij de begin stack opgeteld.

Wie meedoet aan een voorronde plaatst zich automatisch voor de finale. De eerste uitvaller krijgt 20 punten, de vorige keer was winst goed voor 101 punten. Wie nog in wil stappen heeft dus nog alle kans op een goede start stack in de finale, en daarin kan weer van alles gebeuren. Meer op onkpoker.nl/pokeralkmaar en Facebook.

Pin It
Bekeken: 4232x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/