Dit jaar is het Stedelijk Dalton College uitgeroepen tot MasterPeace club Alkmaar. MasterPeace is een internationale vredesorganisatie die door 'soft power' mensen wil verbinden en aandacht wil vragen voor conflictgebieden in de wereld. Onder ‘soft power’ verstaan zij muziek, dans, sport en kunst. Hiermee brengen ze mensen in conflictgebieden bij elkaar.

In het kader daarvan organiseert MasterPeace Alkmaar op 2 april een groot benefietconcert in HAL25, genaamd PeacePop. Op PeacePop komen de talentvolste leerlingen van het Dalton College optreden, en ook zullen ook jongeren uit de regio Alkmaar op het podium verschijnen.

Daarnaast is er een samenwerking met jongeren van het AZC die samen met een professionele kok traditionele gerechten gaan maken. Alle baten van PeacePop zullen gaan naar de MasterPeace club in Sierra Leone.

Tijdens het concert zal er bovendien een live verbinding zijn met de Masterpeace club in Sierra Leone.

Ticketprijzen zijn 8 euro voor een regulier ticket, 5 euro voor een scholier/student en 6 euro voor 65+ers. Reserveren is mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bekeken: 3304x