Alkmaar Centraal

Zaterdagavond speelde DAW de uitwedstrijd tegen DJK-ZAR. De Amsterdammers proberen net als DAW weg te blijven van de onderste twee plaatsen in de Bondsklasse 3B. Na een vermoeiende strijd moest DAW toestaan dat DJK-ZAR de stand nog naar 8-8 gelijk trok.

Met snelle zwemacties kwam DAW snel op een 0-2 voorsprong, maar moest vervolgens tegentreffers incasseren. DJK wist in precies één minuut zelfs de achterstand om te draaien naar een 3-2 voorsprong. Met een hattrick van Daan Happe kwam Alkmaar toch weer op voorsprong. Een raak afstandsschot in de laatste seconde van het eerste kwart zette de stand op 4-5.

Na het eerste kwart werd veel minder vaak gescoord. In het tweede kwam de stand gelijk tot 6-6. In de derde periode pakte DJK weer de leiding. Dankzij keeper Rick van Stigt liep het verschil niet verder op, hij stopte twee strafworpen. Daarna kwam DAW weer terug dankzij twee goals van Jeroen Fennemade, topscoorder van de avond (7-8). In het laatste kwart creëerden de vermoeide teams maar weinig kansen. Wel incasseerde DAW nog een tegentreffer, met als gevolg een 8-8 gelijkspel.

Met nu nog vier wedstrijden te spelen lijkt verblijf in de Bondsklasse 3B redelijk veilig. Vanaf de negende plek kan er ook nog steeds twee plekjes omhoog gekeken worden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl