Zowel het senioren- als het jeugdteam van Tom van der Kolkwonnen op de slotdag van de West-Friese Judocompetitie alle drie hun wedstrijden, ondanks dat coach Tom van der Kolk met negen judoka's op een groot toernooi in Bremen was. De teams verdedigden succesvol hun tweede plaatsen in de hoofdklasse. De mannen versloegen zelfs koploper Yushi uit Nieuw-Vennep.

De eerste seniorenwedstrijd was tegen Dojo 't Loo uit Heiloo. Jonathan Houkes (neefje van Ruben Houkes) viel met succes in bij de klasse -55 kg, nadat hij dat in de jeugdklasse -50 kg al deed. Dave Sprenkeling won, ook na afwezigheid, knap zijn -66 kg duel. De eindstand was 4-3.

De tweede wedstrijd was tegen Kodokan uit Purmerend. Diego Klamer versloeg NK-ganger Papadoupolis in een belangrijke partij en Coen Stoop haalde Noord-Hollands kampioen Davtian eraf. Tim Schaper won de sleutelpartij tegen Hendrik Koppe. Schaper stond eerst achter, maar toen hij gelijk maakte raakte Koppe ernstig geblesseerd en kon niet verder. Team Van der Kolk won weer met 4-3. De laatste wedstrijd tegen Yushi ging opnieuw in 4-3 naar Alkmaar.

In Bremen behaalde Fabiën Loche een knappe vijfde plaats en Ivo Schuijt wist een hele goede zevende plaats te bemachtigen.

Bekeken: 3534x