Deze week is de twaalfde en laatste aflevering van Kaasstad, het programma waarin bijzondere onderwerpen uit de omgeving worden belicht. Het paradepaardje van Alkmaar is natuurlijk de kaasmarkt, en daarmee eindigt de reeks dan ook. Kijk mee naar de eeuwenoude traditie waamee de stad wereldwijd bekendheid verwierf.

Kaasstad is een twaalfdelige serie over de nieuwe gemeente Alkmaar, bekeken door een 'andere bril'. Centraal staan bijzondere plekken en mensen die je zonder het te merken misschien vaak passeert, en initiatieven die je niet kende maar waar wel warm voor draait.

De serie is gemaakt door lokale professionals en vrijwilligers van de stichting Digitale Beeldvorming, in samenwerking met gemeente Alkmaar.

De afleveringen zijn iedere doordeweekse dag te bekijken om 08.00 uur en om 20.00 uur bij Alkmaar Centraal, te vinden op kanaal 42 (Schermer en Graft-De Rijp) en op kanaal 36 (Alkmaar stad).

Ook is de reeks Kaasstad online te vinden op het YouTube-kanaal van Stichting Digitale Beeldvorming.

Pin It
Bekeken: 3806x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/