Alkmaar Centraal

Afgelopen weekend vond de eerste kwalificatie voor het Nederlands kampioenschap CDE-klasse plaats in de trampolinehal van Triffis in De Meent. De Triffis-springers veroverden in het grote deelnemersveld totaal 10 gouden, 8 zilveren en 4 bronzen medailles.

Individueel waren er gouden medailles voor Lina Joy Uljee (E-pupillen 3), Alieke van Heerde (E-pupillen 2), Finn van Veldhuisen (E-jeugd 2), Lyana Jongkind (D-jeugd 2), Eline van de Wal (D-jeugd 1) en Elianne van Heerde (C-jeugd). Elianne behaalde hierbij de hoogste score van de dag met maar liefst 83 punten.

Zilver was er voor debutanten Tessa van Mullekom (E-pupil 2), Jara van Graafeiland (E-jeugd 2), en ook Sanne Swart (D-junior), Sten Groen (C pupil/jeugd jongens), Tara de Vries (C-jeugd) en Michelle Driehuis (C-dames). Daphne de Groot (D-pupil), Janneke de Groot (D-jeugd 1) en Marlieke Bezuijen (D-jeugd 2) pakten brons. Kevin Dupuy (D-junior) en Indy Metselaar (E-pupil 1) sprongen een prima debuut en werden vierde.

Synchroon oogstte Triffis ook goed bij de C-jeugd goud met Tara de Vries & Madelief Wijkstra (solo voor Omnia), Esmee Groen & Marlieke Bezuijen (D-jeugd) en Sanne Swart & Eline van de Wal (D-junioren)

Zilver was er voor de synchroonparen Elianne van Heerde & Gwen de Geus (C-jeugd), Bianca Schuijt-Olie en Renate Olie (C-dames) en Annemoon Schermerhorn & Lyana Jongkind (D-junioren). Brons was er tenslotte voor het E-pupillen paar Lina Uljee & Tessa van Mullekom. 

Met deze vliegende start zijn de CDE-springers goed op weg naar plaatsing voor het NK trampolinespringen in Ahoy op 25 en 26 juni. De volgende kwalificaties zijn op 2 april bij Omnia in Kudelstaart en op 16 april weer bij Triffis. 

Op de foto Elianne van Heerde (foto: Sanne Schut)

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl