Stephanie Struijk a.k.a. Stevie Ann zal op donderdag 7 april in Theater de Vest haar nieuwe Nederlandstalige album ten gehore brengen. Na afloop gaat Bas Berlusconi met haar in gesprek tijdens De Toegift, een gelegenheid van Popacademie PopUpom om meer te weten te komen over het verhaal achter haar muziek.

Volgens muziekmagazine OOR is Stephanie een van de beste Nederlandse singer-songwriters. Haar geluid is een eerbetoon aan troubadours uit de jaren zeventig. Ze heeft meerdere albums uitgebracht, waarvan haar debuutalbum goud werd met meer dan 50.000 verkochte albums.

De tekst en muziek van haar nieuwe album schreef ze samen met Daniël Lohues tijdens een twee weken durende roadtrip door de Verenigde Staten. Met dit album is ze een andere weg ingeslagen. Ze zal over haar inspiratie en wat ze wil vertellen in De Toegift.

Bas Barnasconi beschikt over een groot improvisatievermogen en is bekend van zijn bands VanKatoen en Bazzookas waarmee hij eerder stond op Pinkpop, Lowlands, Zwarte Cross, DWDD en tal van Nederlandse en buitenlandse festivals. (foto: Knelis)

Pin It
Bekeken: 3299x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://e-learninggender.kemenpppa.go.id/slot-gacor-online/ http://elibrary.pipmakassar.ac.id/demo-pg-soft/ http://admperpus.jogjakota.go.id/slot-demo/ https://inlis.pacitankab.go.id/slot-online-gacor/ http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/