Tijdens de vrijdagavondopenstelling van 25 maart zal Dichterskring Alkmaar tussen 17 en 20 uur poëzie voordragen in het museum. De Dichterskring is vanaf nu elke 4e vrijdag van de maand in Stedelijk Museum Alkmaar aanwezig!

Bezoekers kunnen vanaf vrijdag 25 maart luisteren naar gedichten van Nina Barhorst, Agatha Bekker, Elbert Gonggrijp en Anja Henke in de tentoonstelling Van Blaaderen. De gedichten worden omlijst met pianomuziek van Paul Folgers en zang van Conny Lahnstein. Entree bedraagt € 6, inclusief een consumptie. Museumkaarthouders hebben gratis toegang.

Tijdens de vrijdagavondopstelling is de tijdelijke tentoonstelling te bezoeken tot 19 uur. Het Museumcafé is tot 20 uur open voor een lekker drankje of een koffie.

Dichterskring Alkmaar is een vereniging die de gelegenheid biedt aan beginnende en gevorderde dichters om hun poëzie uit te wisselen en hiermee naar buiten te treden. De vereniging is opgericht in 1984 en heeft meestal tussen de vijftien en twintig leden.

Meer informatie is te vinden op www.dichterskringalkmaar.nl.

 

Pin It
Bekeken: 3915x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/