Alkmaar Centraal

Van 11 tot en met 15 april vindt de Nationale Traploopweek plaats. Speciaal voor deze gelegenheid organiseert Alkmaar Sport op donderdag 14 april in sportcomplex De Meent de traploop en obstakel wedstrijd Up Stairs! 2016. Een deel van het inschrijfgeld gaat naar het diabetes fonds, het goede doel van de Traploopweek.

Vanaf 19.00 uur starten deelnemers in groepjes van vier op een parcours met 275 traptreden en diverse hindernissen in De Meent. En wordt gestreden in de categorieën jeugd (10-16 jaar), volwassenen, ouder & kind, en teams van vier. 

In de Nationale Traploopweek wordt een ieder gestimuleerd de trap te nemen. Al bijna 1000 locaties hebben zich aangemeld. Alkmaar Sport tilt het traplopen naar een hoger niveau, met haar ‘Up Stairs! 2016’ trap- en obstakelwedstrijd.

Een ronde is 1000 meter lang, volwassenen lopen twee ronden. Het parcours leidt door het trappenhuis en door de gangen van De Meent. Onderweg moeten gymtoestellen en andere obstakels overwonnen worden. Per start lopen vier personen of een team van vier.

Jongeren tot en met 17 jaar betalen € 5, volwassenen € 7,50, een ouder-kind team € 12,50 en een bedrijven- of vriendenteam (4 personen) € 37,50. Per persoon € 2,50 naar het diabetes fonds. Deelnemers krijgen een startnummer, tijdregistratie, een drankje en voor teams is datinclusief een bittergarnituur. Fysiotherapie Adams helpt bij vragen zijn over eventuele blessures.

Aanmelden kan via Alkmaarsport.nl/traplopen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl