In het jubileumjaar van de 35-jarige Hoornse Vaart is er ook extra aandacht voor de jeugd van 13 t/m 16 jaar. Op zaterdag 2 april is er voor hen een Glow in the Dark disco. De jongeren kunnen drie uur lang los met een live DJ in een omgetoverd zwembad. 

Bad en personeel worden voor de disco omgetoverd voor de Glow in the Dark. Lichtgevende polsbandjes voor de feestvierders maken het allemaal nog mooier. De bezoeker met de leukste outfit maakt kans op vrijkaartjes voor het zwembad.

De avond start om 19.00 uur, er kan tot 22.00 uur worden gedanst in en langs het water. Het zwembad wordt verlicht met spectaculaire discoverlichting, die soms bijna helemaal uit gaat voor nog meer glow in the dark. 

Toegang is €6, waarbij één begeleider per tiener gratis mee naar binnen mag. Het snackarrangement is te reserveren voor €9,95 per persoon via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast zijn er speciale arrangementen voor verjaardagen, waarbij de jarige gratis naar binnen mag. Meer informatie op hoornsevaart.nl/35jaar.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl