Voor de tweede keer dit jaar komen professionele cateraars naar Alkmaar voor een evenemennt. Deze keer is dat 'Kokende Karren' dat gedurende beide paasdagen in HAL25 gehouden wordt. Een enorm breed aanbod aan hapjes en drankjes wordt aangevuld met allerhande sfeerverhogende zaken.

In de bioscoopcontainer draaien doorlopend korte films, terwijl één niveau hoger in de vide 'eetfilms' worden vertoond en er sfeervolle beelden op de wanden geprojecteerd worden.

Maar ook muziek, dj's en workshops voor onder andere kinderen maken het tot een echt uitje. Iedereen die geïnteresseerd is mag gratis naar binnen en de liefhebbers van vintage krijgen een extra tractatie in de vorm van een Vintage Kofferbakmarkt. Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp maakte deze foto's, meer foto's zijn te vinden op onze Facebookpagina. Meer informatie: www.kokendekarren.nl.

Pin It
Bekeken: 4406x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/