Alkmaar Centraal

Stedelijk Museum Alkmaar en online magazine Shuffle hebben de handen ineen geslagen en presenteren elke eerste vrijdag van de maand een ander soort vrijdagmiddagborrel. Van exposities van en door jonge kunstenaars tot een spelletjestafel en live muziek. "We willen de werkende en studerende mensen een vrijmibo bieden met inhoud," aldus medeoprichter Ema Najetovic van Shuffle Magazine.

Terwijl er hiphop, funk, jazz en reggae klinkt vanuit het Museumcafé zijn komende vrijdagmiddag in het museum de werken van kunstenaar Van Blaaderen te bekijken in de tentoonstelling ‘Van Blaaderen-Modernist in Bergen’. Ook kunstenares Lianne Oost exposeert er. Speciaal voor deze gelegenheid heeft zij een replica gemaakt van een van de werken van Gerrit Willem van Blaaderen, geheel in eigen stijl. Haar overige werken staan in het Museumcafé.

DJ Blacksoul is tijdens Shuffle LIVE de man die de funk/jazz/soul/hiphop en reggae in ‘area Museumcafé’ zal verspreiden. Deze Alkmaarder heeft op verschillende podia gestaan, waaronder North Sea Jazz en Lowlands, maar ook gewoon bij Poppodium Victorie en Koel310. Aanstaande 1 april draait hij tijdens Shuffle LIVE vanaf 17.30 uur.  

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl