Alkmaar Centraal

Iedereen vraagt zich wel eens af hoe zijn of haar familiegeschiedenis er precies uit ziet. Verhalen zijn bekend, maar wat is waar? En zijn er nog documenten te vinden? Waar begin je met zoeken? Harry de Raad, van Regionaal Archief Alkmaar, geeft op dinsdag 12 april bij Artiance handvatten en tips waarmee het zoeken naar je voorgeschiedenis een stuk eenvoudiger wordt.

Dag en Dauw is voor veel ouderen in de regio een begrip. Sinds een jaar bruisen de dinsdagochtenden bij Artiance en Bibliotheek Kennemerwaard van de activiteiten voor en door senioren. Een vrijwillig programmateam organiseert twee keer per jaar een gezellige, uitdagende, creatieve en bijzondere evenementen, waarbij sociale ontmoeting centraal staat. Van 2 februari tot en met 19 april zijn senioren iedere dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur van harte welkom.

De toegang voor Dag en Dauw bedraagt € 5,00 per persoon per ochtend. Het volledige programma is te vinden in de digitale agenda’s van www.bibliotheekkennemerwaard.nl en www.artiance.nl. Kaarten zijn direct te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via (072) 540 4335.

Dag en Dauw vindt plaats aan het Canadaplein in Alkmaar. Deelnemers die niet in de gelegenheid zijn vervoer te regelen, kunnen tegen een kleine vergoeding door de vrijwilligers gehaald en gebracht worden. Vooor de mogelijkheden kan contact worden opgenomen met Ria de Ridder, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-23188948. 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl