Alkmaar Centraal

Open gesprekken over homoseksualiteit en geloven. Dat is het doel van Verscheurd.nl, een initiatief van christenen die zelf van dichtbij met homoseksualiteit te maken hebben. Op woensdag 20 april organiseert Verscheurd in Alkmaar een gratis seminar voor iedereen met vragen over homoseksualiteit en geloven. 

De seminar leiders zijn zelf homoseksueel, of zijn 'naast familielid van'. Ze geven informatie en vertellen uit eerste hand over vooroordelen en onbegrip, maar gelukkig ook over liefde en begrip. En over hun zoektocht in het geloof.

Sommige christenen geloven dat de Bijbel geen ruimte laat voor homoseksualiteit, anderen voelen zich geenszins bezwaard. Tijdens de seminar komen diverse visies aan bod, zonder een standpunt in te nemen. Doel is juist om christenen te verbinding en mensen toe te rusten in het omgaan met homoseksualiteit in eigen omgeving.

De avond begint om 20:00 uur in het gebouw van Citylight Alkmaar aan de Helderseweg 32.  Wegens beperkt plek is aanmelden nodig. Dit kan via Verscheurd.nl/seminars.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl