Alkmaar Centraal

Woensdag 6 april is oud-student Tim Horeman speciale gastspreker bij de Open Avond van Hogeschool Inholland Alkmaar. Hij won de Prins Friso Ingenieursprijs 2016 en werd zo Ingenieur van het Jaar. Tim studeerde Werktuigbouwkunde in Alkmaar en daarna Biomedische Technologie aan de TU Delft.  De Open Avond duurt van 17.00 tot 20.00 uur.

Er zijn natuurlijk ook presentaties van de 13 andere opleidingen, men kan het Roboticalab bekijken, een competentiespel doen, de opstelling van de First LEGO® League zien, vragen stellen bij DUO en kijken bij studentenvereniging Omnivas.

Tim Horeman vertelt tijdens de drie rondes over zijn ervaringen na zijn studie Werktuigbouwkunde (2000-2004) en hij geeft tips. Hij heeft na de TU drie technostarters opgericht: TIMEdelft, MediShield en Surge-On-Medical. Medishield bouwt medische sensoren, trainingssystemen en chirurgische instrumenten. Surg-On-Medical maakt endoscopische instrumenten. Ook is hij onderzoeker en docent aan de TU Delft.

Via het Open Avond programma ‘Test, Ontdek, Kies’ helpt de hogeschool met de studiekeuze en er kan een afspraak gemaakt worden met een adviseur. Inschrijving is op de avond mogelijk met een DigiD-code.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl