Alkmaar Centraal

Om handhaving in de Bond 3e Klasse B veilig te stellen kon Heren 1 van DAW de punten zaterdagavond goed gebruiken. Het gat met de degradatieplekken was 6 punten en 3 punten garandeerden veiligheid. De verwachte motivatie was tegen middenmoter ENC Arnhem echter weinig te zien. DAW verloor met 7-18 en dat mocht het vooral, naar eigen zeggen, zichzelf aanrekenen.

De Arnhemmers bleken geen last te hebben van de lange reis en startten voortvarend, en het slordige en afwachtende spel van DAW speelde hen in de kaart. Al op de helft van de eerste periode stond het 0-4. Daarna speelde DAW beter, de ruststand werd 2-6.

In de tweede periode kon de scoringsdrift van Arnhem iets geremd worden, maar DAW kon zelf geen vuist maken en kwam verder op achter met 3-10. In het derde scoorden beide teams drie maal, niet genoeg voor de benodigde inhaalrace. De wedstrijd was begin vierde periode al lang en breed gespeeld. De eindstand werd 7-18.

De komende weken staan twee wedstrijden tegen directe concurrenten gepland en DAW zal zich dan van een betere kant moeten laten zien om zeker te zijn dat zij volgend seizoen ook weer in de Bond 3e Klasse B mogen spelen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl