Alkmaar Centraal

Karavaan presenteerde vrijdag in het leegstaande pand naast Koekenbier, een voormalige garage, voorproefjes van tien verschillende voorstellingen. Op het festival zijn straks nog veel meer voorstellingen te zien. De voorproefavond was direct ook de kick-off van de kaartverkoop voor het festival dat van 25 mei t/m 5 juni in regio Alkmaar neerstrijkt.

Het publiek bezocht in een carroussel de verschillende presentaties van de gezelschappen en kunstenaars. Rond 250 Vrienden en partners van Karavaan genoten van muziektheater tot gekke installaties, van tragikomisch toneel tot opera en klassieke muziek.

Het festivalhart van Karavaan is in V&D Alkmaar. De theatermakers zelf verheugen zich het meest op het spelen op alle bijzondere locaties die Karavaan vond, zoals een landgoed in Heiloo, bij Bejo Zaden in Warmenhuizen, in de duinen van Bergen aan Zee, een gemaal in Westbeemster of een weiland in de Eilandspolder.

Tickets voor alle voorstellingen, arrangementen, festivalmaaltijden en theatrale routes zijn te koop via Karavaan.nl. Hier is ook meer informatie te vinden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl