Alkmaar Centraal

Graft, De Rijp en Schermer zijn een mooi boek rijker. In de Streekgids Land van Leeghwater nemen tekstschrijver Marie-Christine Koestal en fotograaf/vormgever Anoushka van Velzen uit De Rijp de lezer mee naar de parels van het uitgestrekte gebied.

Zondag vond de presentatie van het boek plaats in de Museummolen in Schermerhorn, tijdens de opening van de eerste Leeghwaterdag. Vervolgens was er een toast met Leeghwaters Triple van Brouwerij Leeghwater, waarvan Erik van der Hoff mede-initiatiefnemer is. De televisiepresentator en –producent overhandigde het eerste boek aan Alkmaars wethouder Jan Nagengast.

De streekgids geeft niet alleen een goed overzicht van de bezienswaardigheden in het Land van Leeghwater, vooral de persoonlijke verhalen van inwoners spreken aan en maken duidelijk dat de nieuwe voortuin van Alkmaar een prachtgebied is om te wonen, te werken en te bezoeken.

De Streekgids Land van Leeghwater is voor 17,50 euro te koop bij de meeste horecabedrijven en musea in het gebied, de VVV’s in De Rijp en Schermerhorn, De Huiskamer in De Rijp, de Shell in Graft en Troefmarkt De Reus in Grootschermer. (foto: Roland Kokkeler)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl