In Nederland leeft maar liefst één op de acht kinderen onder de armoedegrens. Hierdoor kunnen zij nooit een leuk dagje uit hebben, omdat hun ouders daar geen geld voor hebben. Stichting Twinkle Stars maakt zich sterk voor deze kinderen, om ook hen onvergetelijke momenten te bezorgen.

Zo vindt er op 8 juni een uitje plaats naar Kinderparadijs Koggenland in Hensbroek. Aangesloten gezinnen kunnen dan weer gezellig mee om er een onbezorgd dagje op uit te gaan. Daarbij worden de gezinnen die niet over vervoer beschikken met bussen opgehaald en weer thuisgebracht. Het binnenparadijs beschikt over zo’n 2000 m² speelplezier, van springkussens tot ballenbakken en van klimrekken tot diverse speeltoestellen.

Gezinnen in een lastige financiële situatie kunnen zich tot en met 31 mei 2016 aanmelden voor het dagje Onbezorgd erop uit naar Kinderparadijs Koggenland.

Stichting Twinkle Stars zet zich in voor kinderen die onder de armoedegrens leven in Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, en de rest van West-Friesland. Meer informatie is te vinden op www.stichtingtwinklestars.nl.

Pin It