Alkmaar Sport zal het klimpark in Outdoorpark Hoornse Vaart na de winterstop niet meer openen. De palen op de hoge niveaus zijn aangetast door schimmel en houtrot, bleek bij de jaarlijkse inspectie. De veiligheid is daarmee ook aangetast. Activiteiten laag bij de grond gaan wél eind april van start en worden zelfs uitgebreid.

Outdoorpark Hoornse Vaart is herkenbaar door de 20 meter hoge klimtoren en de vijf verschillende klimparcoursen. Zowel de klimparcoursen als de tokkelbanen en vrije val worden niet meer gebruikt. De klimwand en het parcours op het allerlaagste niveau blijven wel in gebruik.

Klanten zijn op de hoogte gebracht van de sluiting van het klimpark. Individuele klimmers die al geboekt hebben kunnen contact opnemen met Alkmaar Sport via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor aanbod van een alternatief. 

Alkmaar Sport werkt aan de ontwikkeling van een nieuw en trendy outdoorconcept, want het terrein is uitstekend geschikt voor sportdagen, feesten en teambuilding voor scholen, groepen en bedrijven. Meer informatie op hoornsevaart.nl/outdoorpark.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl