Alkmaar Centraal

Op veler verzoek is het zomerijs in De Meent ook in de meivakantie beschikbaar. Alkmaar Sport opent de ijshal op dinsdag 26 en vrijdag 29 april en dinsdag 3 en vrijdag 6 mei van 10.00 tot 15.00 uur. Ook de schaatsverhuur van Sportshop Slikker en de horeca van Vermaat zijn dan open. 

Voor het eerst blijft de 30x60 meter grote ijsvloer in gebruik na de winter. De kunstrijders van de Alkmaarsche IJsclub zijn de voornaamste gebruiker, zij trainen hier dagelijks. Ook shorttrackers, langebaanschaatsers en kunstschaatsers van andere clubs staan regelmatig op het ijs.

Daarnaast wordt de hal ingezet voor sportdagen, klassenfeesten, schoolreisjes en clinics door bedrijven. Hockey, curling, disco, teambuilding of sneeuwballen gooien, in overleg met Alkmaar Sport is van alles mogelijk.

In de meivakantie opent de ijshal haar deuren voor recreanten en families op 26 en 29 april, en 3 en 6 mei van 10.00 tot 15.00 uur. Entree is €4 voor jeugd tot 17 jaar en €5,50 voor volwassenen. Nog geldende rittenkaarten en sportpaspoorten kunnen ook worden gebruikt.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl