Woensdagavond gaf Chiara Molenaar in Hotel De Rijper Eilanden in De Rijp een Zumba en Shape Marathon voor het MS-Fonds. Ze organiseerde de marathon samen met Sporting De Rijp, de sportschool waar ze onder andere les geeft. Ook heeft ze haar eigen lesgroepen in de Beemster.

Vorig jaar is Joris van der Lee overleden. Hij was een goede vriend van Chiara. De oprichter van JorPhone leed aan multiple sclerose. Dit was overigens niet de reden van zijn overlijden. Om haar actie voor het MS-Fonds te steunen kreeg Chiara van Joost van der Lee, de broer van Joris, namens JorPhone een cheque van €100.

Er werden tijdens de Zumba en Shape Marathon diverse lessen gegeven waaraan totaal 36 deelnemers fanatiek deelnamen, gekleed volgens het thema Oranje Boven. Het was dus een vrolijke swingende avond.

Deelnemers konden zelf bepalen wat voor bijdrage ze gaven voor de lessen. Uiteindelijk verzamelde Chiara €500. Hotel De Rijper Eilanden stelde gratis haar theaterzaal beschikbaar, zodat de volledige opbrengst naar het MS-Fonds.
(foto's: Karin van Velthuijsen)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl