Alkmaar Centraal

Dinsdag werd in Heerhugowaard tussen 07:00 uur en 15:00 uur een grote verkeerscontrole gehouden op de Pannekeetweg. Dit meldt de politie vrijdag op Facebook. Ter assistentie waren de douane, de Rijksdienst voor het Wegverkeer, de vreemdelingenpolitie, de Belastingdienst en de Koninklijke Marechaussee aanwezig. De controle vond plaats op het terrein van Rijkswaterstaat.

Er zijn 387 voertuigen gecontroleerd, al dan niet met aanhanger. Daarnaast werd met nummerplaatherkenning gewerkt. Op de Provincialeweg zijn ruim 17.000 voertuigen met de ANPR gescand en op de Marconistraat/ Kelvinstraat 8.000 voertuigen.

Er zijn verschillende processen-verbaal opgemaakt voor onder andere overbelading, onvoldoende bandenprofiel, overschrijding van geluidsnormen, ondeugdelijke verlichting, overschrijding maximum snelheid, niet dragen van een helm op de bromfiets, rijden zonder geldig rijbewijs en rijden met een onverzekerd voertuig.

Tijdens deze controle inde de politie een paar duizend euro aan openstaande boetes. De Belastingdienst heeft op 20 voertuigen beslag gelegd en voor €55.000 aan belasting(boetes) direct laten pinnen.
De vreemdelingendienst controleerde Polen en de douane buitenlandse voertuigen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl