De temperatuur laat zich vaker van de goede kant zien en ook het het zonnetje doet wat meer zijn best. En dat was zondag zeker het geval. Daar was ook de hoop op gevestigd want wat wil je als organisatie van een nieuw hardloopevenement nou liever dan allemaal lachende gezichten. En dat zat wel snor tijdens de allereerste editie van de Koedijker Dijkloop.

"Voor de kinderen hebben we de 650m en de 1,2km run, voor de volwassenen zijn er de 5km en de 10km run" vertelt Frank Smit van de organisatie. Daarbij is vooral de langste afstand met lange rechte stukken bijzonder omdat niet alle lopers daar even goed mee om kunnen gaan. De bedoeling is dat de Dijkloop het een jaarlijks evenement wordt. Gezien de opkomst en de vele positieve reacties gaat dat waarschijnlijk wel lukken.

Pin It
Bekeken: 3891x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/