Zaterdag 16 april tonen meer dan 200 jongeren uit Noord-Holland hun kunsten in Koel310 te Alkmaar. Zij maken met elkaar uit wie Kunstbende Noord-Holland wint en de provincie vertegenwoordigt op de landelijke finale in Utrecht. Er is ook deelname uit Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.

De 26e Kunstbende is voor het eerst zonder thema dus van alles is te verwachten. Een thema is mooi, maar vrijheid nog mooier en dat is waar het Noord-Hollands jong talent mee wordt uitgedaagd. De vrijheid om in vormen, woorden, bewegingen en klanken te laten zien, horen en voelen. Niemand zal onaangeraakt naar huis gaan.

Tussen de vele optredens en exposities door is er van alles te zien en doen. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan een workshop 'stunten in de film' van Moviezone / Eye Filmmuseum en een dancebattle met Juvat Westendorp.

Kunstbende is hét platform waar jong creatief talent zich verzamelt, optreedt en bestrijdt. De categorieën zijn Dans, Dj, Expo, Fashion, Film, Muziek, Theater en Taal. De prijzen worden verzorgd door CaDabce, Festival, ID&T, Stedelijk Museum Amsterdam, Mercedes-Benz Fashion-Week Amsterdam, International Filmfestival Rotterdam, Indian Summer Festival, Oerol en Wintertuin Festival. 

De jury bestaat uit onder meer Danny van Tiggele (Mr. & Mississippi), Lucinda Sedoc en Gershwin Bonevacia.

Kunstbende Noord-Holland vindt plaats op zaterdag 16 april bij Koel310 te Alkmaar. De deuren gaan om 11:00 uur open, om 12:00 uur start het programma en om 16:30 uur is de prijsuitreiking. Toegang ?5. Meer informatie op kunstbende.nl/noord-holland.

 

Pin It
Bekeken: 3490x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/