Alkmaar Centraal

Bij HAL25 wordt het op Koningsdag van 14.00 tot 20.00 uur weer één groot gezellig feest. Er voor 27 april bewust gekozen voor andere muziek dan de binnenstad: soul, funk, latin, samba reggae, lounge, workshops en samen eten.

Er is een buitenpodium met groepen en DJ’s, waaronder DJ Clay met zijn Cubaanse son en salsa. Een absolute aanrader is Grupo TaNoskos rond 15.00 uur: Caribische muziek, gezelligheid, lekker swingen en onderscheidend door een variëteit in stijlen. Nieuw is KookKerel van het EETLAB: heerlijk eten voor een leuke prijs.

Jong en oud wordt enthousiast van Skitta & the Skittergirls dus hun dansworkshop ‘Fit met Skitta’ is weer terug. Nieuw is de Braziliaanse samba reggae workshop van percussieschool Nosso Groove. Na een kort optreden van leerlingen kun je zelf meedoen.

Natuurlijk is er aandacht voor kinderen. Naast HAL25 is een zandbak gemaakt. Kids vanaf 6 jaar kunnen, tegen kleine vergoeding, knutselen met ‘Iets van Els’ of pizza’s bakken met PizzaRIA’s met de Knapperige Korstjes. Met 'Jan & Alleman' kan er geschilderd worden. (foto: Oog op Alkmaar, Eric Minten)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl