Alkmaar Centraal

Het is weer lente, dus het buitenzwemseizoen staat weer voor de deur. Op maandag 25 april kan er weer elke dag gezwommen worden in het verwarmde buitenbad van zwembad De Bever. Momenteel wordt alles in gereedheid gebracht voor een hopelijk heel zonnig zwemseizoen met tal van leuke en sportieve activiteiten.

De digitale verkoop van de abonnementen is gestart vanaf 1 april en vanaf 12 april kan men ook aan de kassa van De Bever een zwemabonnement aanschaffen. Van 13.00 tot 17.00 uur is de kassa op werkdagen geopend.

Naast de al bestaande zwemlessen en trainingen breidt zwembad De Bever haar aanbod uit met bootcamp-trainingen. Dit wordt een unieke vorm van bootcamp, die bestaat uit een combinatie van loopvormen, zwem- en fitnessonderdelen. Er is een aparte groep voor de jeugd tot 16 jaar.

Zwembad De Bever heeft sinds een aantal jaren een waterbaan voor de kinderen bij het peuterbad. Helaas ging de pomp daarvan regelmatig stuk. Maar door een schenking van de Stichting Lief Langedijk is er nu een prachtige nieuwe waterpomp aangeschaft. Meer informatie is te vinden op www.zwembaddebever.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl