Alkmaar Centraal

Het is weer lente, dus het buitenzwemseizoen staat weer voor de deur. Op maandag 25 april kan er weer elke dag gezwommen worden in het verwarmde buitenbad van zwembad Het Baafje. Momenteel wordt alles in gereedheid gebracht voor een hopelijk heel zonnig zwemseizoen met tal van leuke en sportieve activiteiten.

De digitale verkoop van de abonnementen is gestart vanaf 1 april en vanaf 12 april kan men ook aan de kassa van Het Baafje een zwemabonnement aanschaffen. Van 13.00 tot 17.00 uur is de kassa op werkdagen geopend.

Voor het eerst organiseert Stichting Dolfinn een WipeOut in zwembad Het Baafje. Deze WipeOut wordt speciaal voor de doelgroep 14+ georganiseerd zodat zij ook betrokken worden bij het goede doel van de stichting.

Afgelopen winter is er met behulp van de firma Schot, twee vrijwilligers en een stratenmaker een prachtig terras aangelegd. Vanaf deze zomer kan iedereen in het zonnetje onder het genot van een heerlijk ambachtelijk Italiaans schepijsje genieten van dit nieuwe terras.

Meer informatie is te vinden op www.zwembadhetbaafje.nl

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl