Een week eerder kreeg een fietsster een mep met de paraplu in de Koorstraat, vanwege een kritische opmerking. Dit weekend is een zwangere vrouw op het Kerkplein van haar fiets geduwd. Hij schold haar ook nog eens uit voor "vuile trut". Powned heeft de dader maandag alvast tot 'lul van de week' gebombardeerd.

Manon Roose uit Alkmaar werd plotseling hard geduwd. Ze viel net niet, maar kreeg wel hard het stuur in haar buik. Omdat ze moeilijk zwanger maar en nu 24 weken op weg is, zat de schrik er goed in, meldt NH. Ze weet niet waarom de man kwaad werd, wellicht omdat ze dicht langs hem fietste waar hij dacht dat niet gefietst mag worden.

Nadat ze de man vroeg wat hij haar flikte, snauwde hij toe dat ze een "vuile trut" was. Roose was helemaal van streek en fietste huilend verder. Op aanraden van vrienden is ze voor controle van de baby naar het ziekenhuis gegaan. Na een onzeker nachtje observatie, leek er niets aan de hand te zijn. 

Omdat het incident met een sisser afgelopen is heeft Roose geen aangifte bij de politie gedaan. Ze hoopt wel dat de man via via nog eens laat weten wat hem nou bezielde.

Pin It
Bekeken: 5115x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/