Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00

Dinsdagmiddag zijn op de N245 bij Oudkarspel twee ongelukken vlak na elkaar gebeurd. Daarbij waren zeven voertuigen betrokken en er zijn vier mensen gewond geraakt. De brandweer moest ter plaatse komen om slachtoffers uit de auto's te bevrijden. Ook de traumahelikopter werd gealarmeerd. Die vloog wel over de betreffende locatie maar landde niet.

Het eerste ongeval ging om een forse kop-staartbotsing. Een Opel klapte vol op de voorganger, die naar linkerbaan en weer terug schoot. De nog altijd niet stilstaande Opel ramde de auto daarvoor, die op zijn beurt weer op de volgende klapte. De bestuurder van de Opel blies bij de gebruikelijke blaastest hoger dan toegestaan. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht en zal zich, zodra dat kan, bij de politie moeten melden.

Ook het tweede ongeval ging om een kop-staartbotsing, maar dan de andere kant op. Passerende automobilisten werden gemaand langzamer te rijden toen er plotseling één op de rem trapte en helemaal stopte. De achteropkomende bestuurder kon wel op tijd remmen maar die daarachter niet meer, waardoor de drie auto's toch op elkaar klapten.

De N245 is in beide richtingen afgesloten geweest tussen de N504 en de Westelijke Randweg.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl