Het is weer Techniekweek op De Balein in De Rijp. De hele week doen de leerlingen van de basisschool opdrachten om meer over techniek te leren. Woensdagochtend namen leerlingen deel aan een circuit van experimenten.

Studenten van de UVA waren naar De Rijp gekomen om groepjes leerlingen, met allerlei proefjes, meer over techniek te leren. Hoe het zit met luchtdruk, zwaartekracht, trillingen, evenwicht, en nog veel meer werd door de studenten op een leuke manier uitgelegd en de leerlingen vonden het maar wat leuk en interessant

De themaweek moest maandag natuurlijk officieel geopend worden met het doorknippen van een lintje. Omdat het ophangen van zo’n lintje echt vakwerk is, had De Balein 'Buurman en Buurman' uitgenodigd. En dat ging natuurlijk niet helemaal goed. Maar gelukkig kon juf Tineke toch nog het lintje knippen en ging de techniekweek echt van start.

Wie wil zien wat de leerlingen van De Balein doen kan op donderdagavond tussen 18.30 en 19.30 uur de belevenissen en resultaten van de leerlingen komen bekijken op school. (foto's: Karin van Velthuijsen)

Pin It
Bekeken: 4414x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/