Alkmaar Centraal

Dinsdag 3 mei organiseert Alkmaar Sport een sportinstuif in sporthal Alkmaar Noord, de sporthal naast het Dalton College in Alkmaar. Speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar wordt op deze dag in de voorjaarsvakantie een sportieve dag georganiseerd. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen zij zich vermaken met een variatie aan sportclinics, luchtkussens en andere sportieve sporten en spelletjes.

Alkmaar organiseert dit jaar voor het eerst een sportinstuif in Alkmaar Noord, in de sporthal aan de Arubastraat. Kinderen kunnen deze dag diverse sportclinics volgen, waaronder streethockey en dans. Daarnaast vermaken zij zich op de luchtkussens en bij de andere spelactiviteiten die door stagiaires van de opleiding Sport & Bewegen begeleid worden, onder supervisie van een coördinator van Alkmaar Sport. Op deze manier kunnen de kinderen ook in de meivakantie sportief bezig zijn. Met het entreekaartje van de sportinstuif, wat € 3,- kost, krijgen de kinderen op woensdag 4 mei korting bij het zwemmen in zwembad Hoornse Vaart. Bij een betalende volwassene zwemt het kind op vertoon van het kaartje deze dag gratis.

Betalen met de Alkmaar Pas tickets is mogelijk. Aanmelden is niet nodig. Kijk op de website www.alkmaarsport.nl/sportspektakel voor meer informatie. Ook kinderen van kinderdagopvang en buitenschoolse opvang zijn welkom bij de instuif.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl