Het college ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet, wat betreft alle kosten en opbrengsten van alle grond in Alkmaarse bouwplannen. De Meerjaren Prognose Grondexploitaties 2016 geeft namelijk een 'rustig beeld'.

In de MPG 2016 zijn geen grote wijzigingen in de resultaats- en risicoverwachtingen in vergelijking met de MPG 2015. Daarnaast wordt een positieve ontwikkeling verwacht van €3,4 miljoen naar €4,6 miljoen op eindwaarde. De meerjaren prognose wordt op 28 april behandeld in de commissie Ruimte en op 12 mei in de gemeenteraad.

In 2015 is voor het eerst een Meerjaren Prognose Grondexploitaties opgesteld en voorgelegd aan de gemeenteraad. In de MPG wordt teruggekeken op de kosten en opbrengsten van Alkmaarse grond in het afgelopen jaar. Daarnaast wordt vooruit gekeken naar de komende jaren en een inschatting gemaakt van de risico’s.

Door de MPG voorafgaand aan de jaarrekening voor te leggen aan de raad, stelt het college de raad in de gelegenheid om eerst te beslissen over kaders en geactualiseerde grondexploitaties, voordat zij een oordeel vergt over het resultaat van de grondexploitaties in de jaarrekening.

Pin It
Bekeken: 3451x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/