Achter de Kennemerstraatweg in Heiloo zijn op 17 december sieraden en twee sieradenkistjes gevonden. Woensdag besteedde AVRO's Opsporing Verzocht aandacht aan de vondst. Het filmpje is te zien op het OV Youtube-kanaal en Politie.nl. Er is al eerder aandacht besteedt aan de vondst, ook door Alkmaar Centraal.

Op 17 december zijn sieraden en twee kistjes in de bosjes gevonden, naast het bospad achter een huis aan de Kennemerstraatweg. Op de foto zijn een aantal sieraden te zien. Wie deze of de andere herkent wordt verzocht de (gratis) Opsporingstiplijn te bellen: 0800-6070. 

Er is mogelijk verband met een onderzoek naar babbeltrucs in Midden-Nederland. Eind januari zijn hiervoor twee personen opgepakt. De eerste aangifte is van begin oktober 2015, daarna waren vermoedelijk zij door het hele land actief. Het jongst bekende slachtoffer is 80 jaar, de oudste 98. 

Voor zover bekend ging het duo vooral langs zorgcentra om 'voor een goed doel' geld te collecteren of kaarten te verkopen. Eenmaal binnen moest één van hen naar de wc. In korte tijd werden sieraden uit de slaapkamer gestolen. De kaarten werden verkocht voor een paar euro, een extra zakcentje voor de dieven.

Pin It
Bekeken: 3972x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/