Alkmaar Centraal

In januari zijn er 20 personen gestart met de 1e Afvalrace bij Sportinstituut Tom van der Kolk. Tien weken lang gingen ze de uitdaging aan om op een gezonde manier kilo’s maar vooral vet kwijt te raken. Ze werden begeleid met sporten, voeding, wekelijkse metingen, contactmomenten en workshops. Zaterdag was de slotmiddag met de laatste meting, evaluatie en uiteraard een toost.

De deelnemers raakten samen 102kg kwijt, waarvan 80kg vet. 90% is de rit gezet voor een andere lifestyle, 18 mensen gaan door bij Tom van der Kolk met sporten of begeleiding met voeding. Drie mensen kregen hun geld terug vanwege het behalen van de resultaatsgarantie.

Winnaar Albert Boer raakte 12 kg kwijt en ging van 34.2 naar 22.8% vet: "Afvallen kan iedereen! Maar het helpt enorm als je het samen doet, samen met een groep gemotiveerde mensen en vooral ook enthousiaste en deskundige begeleiding. De menu's van Body Support vormen de basis maar de begeleiding vanuit het sportinstituut Tom van der Kolk, die je continu motiveert en stimuleert, hebben ervoor gezorgd dat ik mijn doelen kon halen. Op naar de volgende mijlpaal!"

Zondag 24 april, van 16.00 tot 17.00 uur, is er een vrij toegankelijke inspiratiemiddag voor de 2e Afvalrace. Aanmelden kan via tomvanderkolk.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl