Alkmaar Centraal

Met Art on Wheels ontwikkelt Karavaan, samen met kunstenaar Hendrik Walther, een dynamisch en speels video- en animatieproject geïnspireerd op het werk van Braziliaanse jonge kunstenaars. Met projectoren op een bakfiets verschijnen vrolijke animaties op gevels en bomen, die het verhaal vertellen van de stad Alkmaar.

Op donderdag 21 april probeert Karavaan dit spannende project uit. Loop mee in de stoet en laat je verwonderen door monumentale gevels, inspirerende beelden, soundscapes en grappige projecties.

Alkmaar is een stad met mooi cultureel erfgoed, een grote diversiteit aan winkels en een ongedwongen sfeer. De reflecties van kunstzinnige animaties laten je met een andere blik naar de wereld en je woonomgeving kijken.

Er wordt 21 april om 21:00 uur verzameld voor het Alkmaars Koffiehuis aan de Gedempte Nieuwesloot. Na de proeve is er een nagesprek met de makers waarin Karavaan graag hoort wat meelopers van het project vinden. De première van Art on Wheels is op 25 mei op Karavaan Festival. Meer op Karavaan.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl